Costerstraat 38

Iedere stad heeft zo zijn geheimen. De een gruwelijker dan de ander. Iedere stad heeft zijn geschiedenis. De een vrolijk en opgelaten, de ander geheimzinnig en duister. Junus is zo’n stad. Een stad met een geheim. Een heel duister geheim!

Aan Costerstraat 38 staat een huis waarover een hele hoop griezelige verhalen de ronde doen. De bewoners van het huis zijn een beetje vreemd, op zijn zachtst gezegd. Ze komen nooit buiten en het schijnt dat de man en vrouw in het huis een kind vasthouden op zolder. Sara hoort alle verhalen voor het eerst van haar vrienden, op een grasveldje waar ze de laatste weken van de zomervakantie vaak samenkomen. Iedereen heeft andere verhalen over het huis en zijn inwoners gehoord. Langzaam vallen de puzzelstukjes van een gruwelijke geschiedenis samen met het nu.

Costerstraat 38 laat zich moeilijk in een hokje duwen. Het is een griezelboek, geschreven voor jongeren tussen de leeftijd van 12 en 15 jaar. Maar dan wel jongeren met een sterke maag. Sommigen noemen het zelfs een boek dat te eng is om te lezen. Durf jij het aan?

Costerstraat 38 verscheen in februari 2009 bij uitgeverij Free Musketeers. De illustraties in het boek, alsmede het omslagontwerp zijn van de hand van illustrator Pascal Spierings, wiens website hier bekeken kan worden.

Bestellen?
Prijs: 15,95 €
ISBN: 9048404894
Costerstraat 38 is niet meer verkrijgbaar.