CoderDojo – Bouw je eigen website

Websites maken is gemakkelijk en leuk! Maar je moet wel weten waar je moet beginnen. In Creëren met code – Bouw je eigen website leer je de Nanonauten kennen. Samen met de Nanonauten leer je stapje voor stapje hoe je je eigen website bouwt met behulp van HTML, CSS en JavaScript. Je hebt er alleen een computer en dit boek voor nodig.

CoderDojo is een wereldwijde open source beweging, opgezet door vrijwilligers die jonge mensen, tussen de 7 en 17 jaar, toegang geven tot gratis, non-profit development clubs waar ze leren programmeren: websites bouwen, apps ontwikkelen, games ontwerpen en nog veel meer. Naast het educatieve aspect, ontmoeten deelnemers ook andere gelijkgestemden en delen ze hun werk met elkaar.

Creëren met code – Bouw je eigen website verscheen in 2016 bij Meis & Maas. Ik verzorgde de vertaling vanuit het Engels en voerde verbeteringen in de tekst door.

Bestellen?
Prijs: 12,95 €
ISBN-13: 978-90-3050-153-4
Creëren met code – Bouw je eigen website is te koop bij de betere boekhandel. Bestellen kan op meerdere websites of via een boekhandel.