Goed idee!

Van de koelkast tot de gloeilamp en van de microscoop tot het internet: alles om je heen is ooit door iemand uitgevonden. Maar wie vond nou wat uit? Hoe kwamen ze tot hun vondsten? En hoe doe je dat eigenlijk: iets uitvinden dat zó nieuw is dat nog niemand anders het bedacht heeft?

In Goed idee! – Belangrijke uitvindingen lees je alles over de allerbelangrijkste uitvindingen uit de geschiedenis van de mensheid. Van het wiel tot de stoommachine en van de telefoon tot de ontdekking van plastic en de medicijnen die we nu gebruiken om virussen en slechte bacteriën uit te schakelen.

Goed idee! – Belangrijke uitvindingen maakt onderdeel uit Atlantis, een lesmethode van uitgeverij Delubas die kinderen effectief én met plezier moet leren lezen. Dit leesboek bestaat uit acht hoofdstukken met elk vijf verhalen over belangrijke uitvindingen en is bedoeld voor kinderen in groep 6 (9 en 10 jaar oud) van de basisschool.

Goed idee! – Belangrijke uitvindingen verscheen in oktober 2020 bij Delubas.

Bestellen?
Prijs: 18,50 €
ISBN-13:978 90 5300 770 9
Goed idee! Belangrijke uitvindingen is onder andere te koop via de website van uitgeverij Delubas. Klik hier om het boek te bestellen.