Haal meer uit je vakantie met internet

Je hebt reisplannen. Leuk! Je gaat alles zelf online regelen. Goed idee. Je weet vast al precies waar je naartoe wilt, hoe je daar gaat komen en wat je allemaal gaat doen als de bestemming is bereikt. Niet? Dan is dit boek geschreven voor jou!

Haal meer uit je vakantie met internet maakt je wegwijs in het grote aanbod van internetsites over reizen en vakanties. Ik vertel je hoe internet je gehele vakantie naar een hoger plan tilt. Van oriënteren tot boeken, van het lezen van ervaringen van andere reizigers (of het delen van die van jezelf) tot het vereeuwigen van je mooiste herinneringen in een digitaal fotoalbum.

Niets lekkerder dan op vakantie gaan. Even alles achter je laten en genieten. Of misschien geniet je er juist van als je eens lekker actief kunt doen. Zon, zee, strand, uitgaan? Of cultuur snuiven en heerlijk uit eten. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren. En natuurlijk kun je dat eisenpakket meenemen naar een reisbureau en een reis boeken. Maar je vakantie begint tegenwoordig thuis op internet. Een bezoek aan een reisbureau is niet meer nodig.

Haal meer uit je vakantie met internet leert je alle stappen van het zoeken en boeken van je eigen vakantie. Jezelf laten inspireren, goede en betaalbare hotels en vluchten zoeken, je route plannen, je weg vinden in een vreemde stad en het delen van je ervaringen met andere vakantiegangers. Aan alles is gedacht. Met dit boek betaal je nooit meer te veel voor je vakantie. En minstens net zo mooi: zelf je vakantie boeken draagt alleen maar bij aan de voorpret. Vakantie is leuk! Met dit boek wordt het boeken van je vakantie dat ook! Geniet van de voorpret enne… prettige vakantie vast!

Haal meer uit je vakantie met internet verscheen in november 2009 bij Pearson Education Benelux. Helaas wordt het boek niet meer bijgedrukt. Om toch zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven het boek te lezen, is het hieronder in te zien. Sommige websites die in dit boek beschreven worden zijn inmiddels op meerdere manieren veranderd. Daardoor zijn sommige te volgen stappen wellicht niet meer helemaal hetzelfde. Daarvoor excuses.

Bestellen?
Prijs: 14,95 €
ISBN-10: 9043019399
Haal meer uit je vakantie met internet is nog te vinden bij sommige boekhandels, maar wordt niet meer bijgedrukt. Bestellen kan op meerdere websites of via een boekhandel.