NUjunior Funboek

Lees alles over hét nieuws van 2019 in het NUjunior Funboek. Puzzel je gek, check je nieuwskennis en speel het reporterspel met je vrienden. Hou ook je pen paraat, want met dit boek ga je ook zelf aan de slag. Wat vind jij bijvoorbeeld van het vuurwerkverbod? En wat zou jij willen veranderen in jouw gemeente?

NUjunior Funboek is een lekker dik doeboek voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Het boek staat boordenvol toffe strips, bijzondere interviews en leuke weetjes. Je vindt er daarnaast superleuk dierennieuws, tips van astronaut André Kuipers over hoe je goed voor de aarde kan zorgen, het grappigste nieuws van het jaar en puzzels, tests en spellen. 116 pagina’s vol met fun!

NUjunior Funboek verscheen in 2019 bij uitgeverij Sanoma. Ik coördineerde het complete doeboek, bedacht de onderwerpen en rubrieken, verzon de puzzels en schreef alle teksten. Met uitzondering van de strips.

Bij de totstandkoming van NUjunior Funboek werkte ik nauw samen met de redactie van NUjunior, het in 2019 gelanceerde jongerenmerk van nieuwssite NU.nl.

Bestellen?
Prijs: 6,95 €
EAN: 8710841397741

NUjunior Funboek was te koop bij boekhandels en supermarkten. Het boek is momenteel nog te bestellen via de website van NU.nl.