YouTube

YouTube is de grootste en bekendste videoportal in de geschiedenis. Bekijken, uploaden en het delen van videofilmpjes is wat YouTube groot heeft gemaakt. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Hoe zet je zelf filmpjes online en hoe zorg je ervoor dat mensen ze ook nog eens gaan bekijken. Wat je wilt wel dat mensen je filmpjes zien natuurlijk.

Dit boek helpt je het maximale uit de grootste en populairste videoportal ter wereld te halen door stap voor stap de belangrijkste functies en onderdelen op een eenvoudige manier te behandelen. YouTube – Haal het maximale uit de populairste videoportal is het eerste boek dat je alles vertelt over YouTube en geeft je tips om een succesvolle(re) YouTuber te worden! Maar dit boek gaat dieper. Zo leer je ook dingen als filmpjes downloaden voor je iPod of MP4-speler, wat een goed YouTube-filmpje eigenlijk is en hoe je zelfs een beetje geld verdient met je eigen filmpjes. Allemaal niet moeilijk, maar je moet het wel even weten. En dat leert dit boek je.

YouTube verscheen in mei 2008 bij uitgeverij AW Bruna. Helaas wordt het boek niet meer bijgedrukt. Om toch zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven het boek te lezen, is het hieronder in te zien. Sommige handelingen die in dit boek beschreven worden zijn inmiddels op meerdere manieren veranderd. Daardoor zijn sommige te volgen stappen wellicht niet meer helemaal hetzelfde. Daarvoor excuses.

Bestellen?
Prijs: 14,95 €
ISBN: 9022958450
YouTube is nog te vinden bij sommige boekhandels, maar wordt niet meer bijgedrukt. Bestellen kan op meerdere websites of via een boekhandel.